Wat doen wij

De functie van tuinen is de laatste jaren sterk veranderd. De tuin heeft een woonfunctie gekregen. Het is een aangename plek waar u leeft, eet en ontspant. Dat vraagt om tuininrichting met een persoonlijk accent die aansluit bij uw levensstijl. Dus gaat u voor moderne megategels in donkere en moderne tinten? Of voelt u zich juist prettig in een mediterrane sfeer met warme terra- en okertinten?

Of u nu voor trendy of authentiek kiest, voor tijdloos of rustiek, wij bieden u volop keuze met een zeer uitgebreid assortiment bestratings- en tuinproducten. Maak kennis met ons grote aanbod betonnen en natuurstenen siertegels, sierbestrating en muur- en stapelelementen.

Laat u verleiden door onze fraaie collectie. Of kies voor de luxe van smaakvolle tuinverlichting. Gaat uw voorkeur uit naar de stoere maar warme uitstraling van hout? Ook daarin bieden wij u nu een ruime en gevarieerde keuze. Bij ons vindt u het buitenleven zoals het bedoeld is.

In de loop der jaren is er een royale showtuin ontstaan op de Wilgenhoekweg, waar op showborden zeer veel materialen in alle beschikbare kleuren en formaten te zien zijn.

Om ’t Uus bestratingen onderscheidt zich doordat wij niet gebonden zijn aan één leverancier, maar de beste producten van vele leveranciers laten zien en kunnen leveren.

De kwaliteit van de uitvoering houden we volledig in eigen hand. De sierbestratingwerkzaamheden, het aanleggen van verlichting en het plaatsen van schuttingen en dergelijke zijn in handen van ons eigen team van ervaren vakspecialisten.

Kom eens vrijblijvend langs op de Wilgenhoekweg in Serooskerke en overtuig uzelf ons complete aanbod en dienstverlening.